Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Rizoto s mandľami

Rizoto s mandľami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Ryžu uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Poslednú minútu varenia k ryži pridáme mrazenú zmes zeleného hrášku a kukurice.
3
Zmes po uvarení scedíme a dochutíme sójovou omáčkou.
4
Pridáme nelúpané mandle.
5
Podávame s kalerábom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

710
kcal

2972
kJ

Makroživiny

0306080110140 20.32 g114.96 g15.58 g14.5 g B S T Vl
Bielkoviny:20.32 g
Sacharidy:114.96 g
Tuky:15.58 g
Vláknina:14.5 g

Glykémia

index
39
kcal

nálož
44.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.21
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.32 g) Sacharidy (114.96 g) Tuky (15.58 g) Vláknina (14.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.6 %) Sacharidy (65.4 %) Tuky (19.1 %) Vláknina (3.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.