Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Restované filátko z kapra so slaninou

Restované filátko z kapra so slaninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Filet kapra osolíme a obalíme v múke.
2
Na panvici s olejom osmažíme z oboch strán.
3
Orestujeme 2 plátky slaniny.
4
Paradajku a pór umyjeme a nakrájame.
5
Podávame s plátkom citróna, ozdobené čerstvým oreganom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

456
kcal

1909
kJ

Makroživiny

0918273645 21.05 g8.34 g37.28 g1.63 g B S T Vl
Bielkoviny:21.05 g
Sacharidy:8.34 g
Tuky:37.28 g
Vláknina:1.63 g

Glykémia

index
16
kcal

nálož
1.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.62
kcal

cholesterol
101.6
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (21.05 g) Sacharidy (8.34 g) Tuky (37.28 g) Vláknina (1.63 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.1 %) Sacharidy (7.6 %) Tuky (72.7 %) Vláknina (0.60000000000001 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.