Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

RAW pohánková kaša

RAW pohánková kaša

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Pohánku prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
Spolu s datľami ju vložíme do misky.
3
Zalejeme vodou a necháme namáčať 8 hodín.
4
Potom ich scedíme a presunieme do mixovacej nádoby.
5
Pridáme mandľové mlieko a ľanové semienka.
6
Všetko rozmixujeme.
7
Podávame ozdobené kúsky nektáriniek a zasypané kustovnicou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

417
kcal

1744
kJ

Makroživiny

01735527087 11.87 g72.58 g5.58 g14.35 g B S T Vl
Bielkoviny:11.87 g
Sacharidy:72.58 g
Tuky:5.58 g
Vláknina:14.35 g

Glykémia

index
41
kcal

nálož
29.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.87 g) Sacharidy (72.58 g) Tuky (5.58 g) Vláknina (14.35 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.5 %) Sacharidy (70.2 %) Tuky (11.6 %) Vláknina (6.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.