Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Raw jahodový jogurt

Raw jahodový jogurt

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Kešu na 8 hodín namočíme vo vode.
2
Potom ich scedíme a vložíme ich do mixéra spolu so sirupom, mandľovým mliekom, vanilkou a pár kvapkami citrónovej šťavy.
3
Všetko dôkladne rozmixujeme do podoby hladkého krému.
4
Krém premiestnime do servírovacieho pohára.
5
Povrch pokryjeme jahodovým pyré vytvoreným rozmixovaním čerstvých jahôd.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

346
kcal

1447
kJ

Makroživiny

0611172228 9.24 g22.52 g23.66 g2.93 g B S T Vl
Bielkoviny:9.24 g
Sacharidy:22.52 g
Tuky:23.66 g
Vláknina:2.93 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
8.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.24 g) Sacharidy (22.52 g) Tuky (23.66 g) Vláknina (2.93 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11 %) Sacharidy (26.8 %) Tuky (60.6 %) Vláknina (1.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.