Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pstruh na olivách

Pstruh na olivách

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Vypitvaného a umytého pstruha osolíme.
2
Pridáme rascu.
3
Na panvici smažíme na masle cca 5 minút z každej strany.
4
Pripravenú rybu pokvapkáme citrónovou šťavou.
5
Ozdobíme krájanými olivami, podávame so šalátom z rukoly a rajčiakov.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

585
kcal

2447
kJ

Makroživiny

01223354658 47.94 g9.21 g38.53 g4.71 g B S T Vl
Bielkoviny:47.94 g
Sacharidy:9.21 g
Tuky:38.53 g
Vláknina:4.71 g

Glykémia

index
15
kcal

nálož
1.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.65
kcal

cholesterol
200.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (47.94 g) Sacharidy (9.21 g) Tuky (38.53 g) Vláknina (4.71 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (33.7 %) Sacharidy (6.5 %) Tuky (58.3 %) Vláknina (1.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.