Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Proteínový fresh

Proteínový fresh

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Mungo prepláchneme a v nakličovacej miske necháme naklíčiť (približne 3 dni).
2
Potom fazule dôkladne prepláchneme a odšťavíme.
3
Mrkvu očistíme a odšťavíme.
4
Súčasne odšťavíme aj listy špenátu.
5
Zmes ochutíme čerstvou šťavou z limetky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

291
kcal

1216
kJ

Makroživiny

01122344556 20.1 g46.5 g1.85 g3.8 g B S T Vl
Bielkoviny:20.1 g
Sacharidy:46.5 g
Tuky:1.85 g
Vláknina:3.8 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
10.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.1 g) Sacharidy (46.5 g) Tuky (1.85 g) Vláknina (3.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.8 %) Sacharidy (64.2 %) Tuky (5.5 %) Vláknina (2.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.