Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Proteínová palacinka

Proteínová palacinka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Vajcia rozšľaháme v makovom mlieku a vode.
2
V tejto zmesi rozmiešame pohánkovú múku.
3
Získané riedke cesto necháme niekoľko minút odstáť.
4
Potom v množstve cca 1 dcl nalejeme (naberačkou) na rozpálenú panvicu bez tuku.
5
Palacinky pečieme približne tri minúty z každej strany.
6
Medzitým nakrájame hrušku na plátky.
7
Palacinky na tanieri doplníme o hrušku a dosladíme sirupom.
8
Podávame ochutené strúhanou čokoládou a mandľami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

503
kcal

2103
kJ

Makroživiny

01427415468 13.76 g57.05 g22.24 g9.58 g B S T Vl
Bielkoviny:13.76 g
Sacharidy:57.05 g
Tuky:22.24 g
Vláknina:9.58 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
21.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
92.95
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.76 g) Sacharidy (57.05 g) Tuky (22.24 g) Vláknina (9.58 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.2 %) Sacharidy (46.3 %) Tuky (38.8 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.