Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Platesa na cícerovom lôžku

Platesa na cícerovom lôžku

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Čerstvý filet umyjeme, osolíme, okoreníme a posypeme kurkumou.
2
Vložíme do rúry predhriatej na 180 stupňov.
3
Pečieme 15 minút.
4
Medzitým na panvici orestujeme nakrájanú červenú cibuľu.
5
Po chvíľke pridáme na kocky nakrájanú paradajku a väčšiu časť umytých lístkov baby špenátu.
6
Akonáhle špenátové listy zľahnú, prisypeme guličky naklíčené cícermi.
7
Zmes ochutíme čiernym korením a soľou.
8
Podlejeme troškou vody a pod pokrievkou niekoľko minút dusíme.
9
Rybu podávame na cícerovom lôžku so zeleninovou zmesou a čerstvými listami baby špenátu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

329
kcal

1376
kJ

Makroživiny

0918273645 37.15 g24.13 g5.58 g16.78 g B S T Vl
Bielkoviny:37.15 g
Sacharidy:24.13 g
Tuky:5.58 g
Vláknina:16.78 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
4.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.25
kcal

cholesterol
52.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (37.15 g) Sacharidy (24.13 g) Tuky (5.58 g) Vláknina (16.78 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (45.7 %) Sacharidy (29.7 %) Tuky (14.8 %) Vláknina (9.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.