Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečený zemiak plnený tuniakovou nátierkou

Pečený zemiak plnený tuniakovou nátierkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava zemiaka: Zemiak očistíme a osolíme.
2
Zabalíme do alobalu a vložíme do rúry predhriatej na 180 °C.
3
Pečieme 20 minút.
4
Príprava nátierky: Tuniaka zmiešame so syrom a kukuricou.
5
Zemiak rozpolíme a naplníme nátierkou.
6
Podávame ozdobené petržlenovou vňaťou a šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

473
kcal

1978
kJ

Makroživiny

01225375062 14.31 g51.47 g22.31 g4.38 g B S T Vl
Bielkoviny:14.31 g
Sacharidy:51.47 g
Tuky:22.31 g
Vláknina:4.38 g

Glykémia

index
33
kcal

nálož
17
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.42
kcal

cholesterol
83.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.31 g) Sacharidy (51.47 g) Tuky (22.31 g) Vláknina (4.38 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.3 %) Sacharidy (44.4 %) Tuky (41.4 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.