Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečený losos so smotanovým hráškom

Pečený losos so smotanovým hráškom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava lososa: Lososa osolíme.
2
Vložíme do panvice s rozpáleným olejom.
3
Osmažíme zo všetkých strán.
4
Príprava omáčky: Cibuľu olúpeme a nakrájame najemno.
5
Vložíme na panvicu s olejom a 10 minút dusíme.
6
Hrášok prepláchneme pod teplou vodou.
7
Pridáme k cibuli na panvicu.
8
Mierne osolíme, okoreníme a zalejeme smotanou.
9
Krátko za stáleho miešania podusíme.
10
Podávame ozdobené citrónom a nasekaným kôprom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

465
kcal

1944
kJ

Makroživiny

0917263443 35.77 g17.82 g26.24 g6.99 g B S T Vl
Bielkoviny:35.77 g
Sacharidy:17.82 g
Tuky:26.24 g
Vláknina:6.99 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
3.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.24
kcal

cholesterol
96.9
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (35.77 g) Sacharidy (17.82 g) Tuky (26.24 g) Vláknina (6.99 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (31.5 %) Sacharidy (15.7 %) Tuky (49.8 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.