Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečené zemiaky

Pečené zemiaky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Zemiaky umyjeme a aj so šupkou nakrájame na mesiačiky.
2
Plech vyložíme papierom na pečenie a zemiaky naň nakladieme.
3
Ochutíme ich soľou a rascou a pokvapkáme olivovým olejom.
4
Pečieme cca 30 minút.
5
Na tanieri zemiaky dozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame ako prílohu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

288
kcal

1206
kJ

Makroživiny

01020293949 6.22 g41.02 g9.91 g5.02 g B S T Vl
Bielkoviny:6.22 g
Sacharidy:41.02 g
Tuky:9.91 g
Vláknina:5.02 g

Glykémia

index
52
kcal

nálož
21.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.22 g) Sacharidy (41.02 g) Tuky (9.91 g) Vláknina (5.02 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.8 %) Sacharidy (57.8 %) Tuky (30.1 %) Vláknina (3.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.