Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečená treska s tekvicou

Pečená treska s tekvicou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava ryby: Čerstvú tresku osolíme a okoreníme.
2
Na rozohriatej panvici s maslom opečieme z oboch strán.
3
Príprava tekvice: Tekvicu olúpeme a lyžicou vyberieme semienka.
4
Nakrájame na kocky.
5
Uvaríme v mierne osolenej vode do mäkka.
6
Na tanieri tekvicu pokvapkáme rozpusteným maslom.
7
Tresku ochutíme citrónovou šťavou.
8
Podávame ozdobené nasekanou petržlenovou vňaťou a bobkovým listom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

344
kcal

1439
kJ

Makroživiny

0714212835 29.58 g13.68 g17.77 g5.54 g B S T Vl
Bielkoviny:29.58 g
Sacharidy:13.68 g
Tuky:17.77 g
Vláknina:5.54 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
4.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.24
kcal

cholesterol
141
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.58 g) Sacharidy (13.68 g) Tuky (17.77 g) Vláknina (5.54 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (35.1 %) Sacharidy (16.3 %) Tuky (45.4 %) Vláknina (3.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.