Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Paradajky plnené syrovým krémom

Paradajky plnené syrovým krémom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Paradajky umyjeme.
2
Rozkrojíme na 3 diely.
3
Syr zmiešame so smotanou.
4
Ochutíme citrónovou šťavou.
5
Na jednotlivé diely rajčiaka natrieme nátierku.
6
Podávame na šalátovom lôžku a ozdobené bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

179
kcal

748
kJ

Makroživiny

036101316 5.9 g13.38 g10.5 g3.6 g B S T Vl
Bielkoviny:5.9 g
Sacharidy:13.38 g
Tuky:10.5 g
Vláknina:3.6 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
3.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.05
kcal

cholesterol
36.93
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.9 g) Sacharidy (13.38 g) Tuky (10.5 g) Vláknina (3.6 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.5 %) Sacharidy (30.7 %) Tuky (51.8 %) Vláknina (4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.