Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Ovsené vločky s jogurtom a lesným ovocím

Ovsené vločky s jogurtom a lesným ovocím

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Ovsené vločky nasypeme do misky.
2
Zalejeme jogurtom a dozdobíme lesným ovocím.
3
Osladíme lyžičkou medu.
4
Vločky je výhodné nechať v jogurte cca 15 minút odležať.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

353
kcal

1479
kJ

Makroživiny

01224374961 14.67 g50.8 g8.38 g8.08 g B S T Vl
Bielkoviny:14.67 g
Sacharidy:50.8 g
Tuky:8.38 g
Vláknina:8.08 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
16.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.67 g) Sacharidy (50.8 g) Tuky (8.38 g) Vláknina (8.08 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.8 %) Sacharidy (58.1 %) Tuky (20.6 %) Vláknina (4.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.