Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Ovsené guličky

Ovsené guličky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Sušené jablká namočíme na hodinu do misky s vodou.
2
Potom ich scedíme, vytlačíme prebytočnú vodu a vložíme do mixovacej nádoby.
3
Prisypeme vločky s klíčkami, nasekané mandle, psyllium, hrozienka a škoricu.
4
Zmes osladíme medom.
5
Všetko rozmixujeme do podoby tuhšej hmoty, z ktorej vytvarujeme menšie ovsené guličky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

465
kcal

1944
kJ

Makroživiny

01837557492 8.29 g76.99 g10.64 g13.88 g B S T Vl
Bielkoviny:8.29 g
Sacharidy:76.99 g
Tuky:10.64 g
Vláknina:13.88 g

Glykémia

index
45
kcal

nálož
34.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.29 g) Sacharidy (76.99 g) Tuky (10.64 g) Vláknina (13.88 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.2 %) Sacharidy (67 %) Tuky (19.9 %) Vláknina (5.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.