Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Opečená bagetka s hráškovým pestom a vajcom

Opečená bagetka s hráškovým pestom a vajcom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť.
2
Mrazený hrášok krátko povaríme v osolenej vode a potom prudko schladíme pod tečúcou vodou.
3
Z hrášku, syra a oleja vyrobíme v mixéri pesto.
4
Bagetu nakrájame na plátky a na sucho opečieme z oboch strán na panvici.
5
Pesto natrieme na bagetu.
6
Pridáme nakrájané vajcia.
7
Ozdobíme pažítkou a hráškom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

447
kcal

1870
kJ

Makroživiny

0918283746 18.06 g38.09 g23.16 g7 g B S T Vl
Bielkoviny:18.06 g
Sacharidy:38.09 g
Tuky:23.16 g
Vláknina:7 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
13.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.7
kcal

cholesterol
194
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (18.06 g) Sacharidy (38.09 g) Tuky (23.16 g) Vláknina (7 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.5 %) Sacharidy (34.8 %) Tuky (45.6 %) Vláknina (3.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.