Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Nakladaný tuniak so zeleninou

Nakladaný tuniak so zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Zeleninu opláchneme a nakrájame.
2
Tuniaka nakrájame na úzke filetky.
3
Na tanieri všetko pokvapkáme olejom.
4
Podávame ozdobené citrónom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

189
kcal

790
kJ

Makroživiny

03691215 9.45 g8.4 g12.3 g3.35 g B S T Vl
Bielkoviny:9.45 g
Sacharidy:8.4 g
Tuky:12.3 g
Vláknina:3.35 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
1.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.24
kcal

cholesterol
40
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.45 g) Sacharidy (8.4 g) Tuky (12.3 g) Vláknina (3.35 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.6 %) Sacharidy (18.3 %) Tuky (57.7 %) Vláknina (3.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.