Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mungo žervé

Mungo žervé

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Kešu namočíme na 6 hodín vo vode.
2
Potom ich scedíme a spoločne s mandľovým mliekom rozmixujeme do podoby orechového krému.
3
Naklíčené mungo prepláchneme a v mierne osolenej vode uvaríme do mäkka.
4
Uvarené fazule scedíme a vložíme do mixéra k orechovému krému.
5
Pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, najemno nasekanú pažítku a soľ.
6
Zmes rozmixujeme.
7
Podávame s nasekanou pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

297
kcal

1242
kJ

Makroživiny

0611172228 11.88 g23.18 g15.68 g7.72 g B S T Vl
Bielkoviny:11.88 g
Sacharidy:23.18 g
Tuky:15.68 g
Vláknina:7.72 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
7.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.88 g) Sacharidy (23.18 g) Tuky (15.68 g) Vláknina (7.72 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.4 %) Sacharidy (32 %) Tuky (46.6 %) Vláknina (5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.