Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mandľový hummus

Mandľový hummus

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A11 - Sezam, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
V šnekovom lise vylisujeme mandle do hmoty s maslovou konzistenciou.
2
Mandľové maslo zmiešame s menším množstvom tahini.
3
Do zmesi vmiešame roztlačený cesnak, šťavu z limetky a sójovú omáčku.
4
Pridáme čerstvý najemno nastrúhanú kvaku.
5
Celú zmes dôkladne premiešame.
6
Hummus necháme niekoľko minút odležať.
7
Podávame s chlebom a čerstvou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

721
kcal

3017
kJ

Makroživiny

01326385164 23.04 g53.35 g41.54 g20.9 g B S T Vl
Bielkoviny:23.04 g
Sacharidy:53.35 g
Tuky:41.54 g
Vláknina:20.9 g

Glykémia

index
33
kcal

nálož
17.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.66
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.04 g) Sacharidy (53.35 g) Tuky (41.54 g) Vláknina (20.9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.1 %) Sacharidy (30.3 %) Tuky (50.9 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.