Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Losos v smotanovo-špenátovej omáčke

Losos v smotanovo-špenátovej omáčke

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Príprava lososa: Rybu osolíme.
2
Grilujeme zo všetkých strán 8-9 minút.
3
Príprava omáčky: Na panvici rozpustíme maslo.
4
Pridáme nadrobno nakrájané mandle a krátko orestujeme.
5
Potom vložíme smotanu a nasekaný špenát.
6
Za stáleho miešania dusíme 4-5 minút.
7
Podávame ochutené čerstvým citrónom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

747
kcal

3127
kJ

Makroživiny

01327405467 49.01 g10.55 g55.51 g4.83 g B S T Vl
Bielkoviny:49.01 g
Sacharidy:10.55 g
Tuky:55.51 g
Vláknina:4.83 g

Glykémia

index
15
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.56
kcal

cholesterol
211
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (49.01 g) Sacharidy (10.55 g) Tuky (55.51 g) Vláknina (4.83 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27 %) Sacharidy (5.8 %) Tuky (65.9 %) Vláknina (1.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.