Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Losos s rozmarínom a divokou ryžou

Losos s rozmarínom a divokou ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
V mierne osolenej vode uvaríme do mäkka.
3
Scedíme a necháme odkvapkať.
4
Príprava lososa: Filet osolíme.
5
Vložíme do pekáča s olejom a rozmarínom.
6
V rúre rozohriatej na 180 °C pečieme 15 minút.
7
Podávame ozdobené balsamikom, paradajkami a citrónom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

625
kcal

2616
kJ

Makroživiny

01631476278 38.14 g65.02 g21.33 g10.3 g B S T Vl
Bielkoviny:38.14 g
Sacharidy:65.02 g
Tuky:21.33 g
Vláknina:10.3 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
15.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.17
kcal

cholesterol
71.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (38.14 g) Sacharidy (65.02 g) Tuky (21.33 g) Vláknina (10.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.8 %) Sacharidy (42.2 %) Tuky (29.8 %) Vláknina (3.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.