Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Losos s fazuľkami a bazalkovým pestom

Losos s fazuľkami a bazalkovým pestom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Príprava fazuliek: Fazuľky uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Príprava lososa: Lososa osolíme a pokvapkáme citrónom.
3
Vložíme na rozpálenú panvicu s olejom a osmažíme.
4
Premiestnime na tanier a potrieme bazalkovým pestom.
5
Podávame ozdobené bazalkou a citrónom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

383
kcal

1604
kJ

Makroživiny

0714202734 28.2 g12.62 g22.1 g10.65 g B S T Vl
Bielkoviny:28.2 g
Sacharidy:12.62 g
Tuky:22.1 g
Vláknina:10.65 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
2.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.81
kcal

cholesterol
66
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.2 g) Sacharidy (12.62 g) Tuky (22.1 g) Vláknina (10.65 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (30.2 %) Sacharidy (13.5 %) Tuky (50.9 %) Vláknina (5.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.