Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kurací prsník so zeleninou

Kurací prsník so zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Príprava zeleniny: Cuketu a papriky umyjeme a nakrájame.
2
Na panvičke s olejom zeleninu orestujeme.
3
Potom pridáme pretlak, soľ a grilovacie korenie.
4
Zeleninu dusíme pod pokrievkou 3 minúty.
5
Príprava mäsa: Mäso umyjeme, osolíme a okoreníme.
6
Na panvici s olejom vyprážame z každej strany po 3 minútach.
7
Podávame ozdobené vňaťou petržlenu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

393
kcal

1644
kJ

Makroživiny

0918273645 37.57 g11.83 g20.97 g3.35 g B S T Vl
Bielkoviny:37.57 g
Sacharidy:11.83 g
Tuky:20.97 g
Vláknina:3.35 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
2.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.81
kcal

cholesterol
82.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (37.57 g) Sacharidy (11.83 g) Tuky (20.97 g) Vláknina (3.35 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (39.1 %) Sacharidy (12.3 %) Tuky (47 %) Vláknina (1.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.