Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kalamáre s chilli papričkami

Kalamáre s chilli papričkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Chilli papričky nakrájame a cesnak roztlačíme alebo prelisujeme.
2
Zeleninu sprudka orestujeme na panvici s rozpáleným olejom.
3
Potom pridáme nakrájané kalamáre, rybiu omáčku, ocot, cukor, korenie, soľ a špenát.
4
Zmes krátko restujeme.
5
Pridáme trochu vody a chvíľu dusíme pod pokrievkou.
6
Podávame ozdobené vetvičkami mäty.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

269
kcal

1126
kJ

Makroživiny

0613192632 26.8 g13.17 g11.73 g1.83 g B S T Vl
Bielkoviny:26.8 g
Sacharidy:13.17 g
Tuky:11.73 g
Vláknina:1.83 g

Glykémia

index
11
kcal

nálož
1.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.9
kcal

cholesterol
270
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (26.8 g) Sacharidy (13.17 g) Tuky (11.73 g) Vláknina (1.83 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (40.5 %) Sacharidy (19.9 %) Tuky (38.2 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.