Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zemiaková polievka s hubami

Zemiaková polievka s hubami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Očistené hríbiky nakrájame.
2
V horúcej vode ich necháme odležať 2 hodiny.
3
Zemiaky a mrkvu nakrájame na kúsky.
4
Potom ich s hríbikmi v mierne solenej vode varíme do zmäknutia (25 minút).
5
Približne 5 minút pred koncom varenia pridáme nakrájanú vňať petržlenu, droždia a sójovú omáčku.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

125
kcal

522
kJ

Makroživiny

059141823 7.08 g19.35 g0.57 g6.98 g B S T Vl
Bielkoviny:7.08 g
Sacharidy:19.35 g
Tuky:0.57 g
Vláknina:6.98 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
6.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.84
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.08 g) Sacharidy (19.35 g) Tuky (0.57 g) Vláknina (6.98 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.8 %) Sacharidy (62.4 %) Tuky (4 %) Vláknina (10.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.