Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hruškový šalát s goji

Hruškový šalát s goji

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Hrušku umyjeme a nakrájame na polmesiačiky.
2
Pokvapkáme citrónovou šťavou.
3
Presunieme na tanierik a premiešame s vločkami a goji.
4
Potom zmiešame s mandľovým jogurtom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

634
kcal

2653
kJ

Makroživiny

01837557492 17.62 g76.52 g24.51 g18.52 g B S T Vl
Bielkoviny:17.62 g
Sacharidy:76.52 g
Tuky:24.51 g
Vláknina:18.52 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
29.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (17.62 g) Sacharidy (76.52 g) Tuky (24.51 g) Vláknina (18.52 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.3 %) Sacharidy (49.1 %) Tuky (33.9 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.