Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hrachová polievka

Hrachová polievka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Hrach nasypeme do vriacej vody s bujónom a karí korením.
2
Varíme 3-4 minúty.
3
Potom zmes rozmixujeme do kašovitej formy.
4
Pridáme menšie množstvo hrachu ako dekoráciu.
5
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

262
kcal

1095
kJ

Makroživiny

01019293848 12.21 g40.11 g2.36 g15.65 g B S T Vl
Bielkoviny:12.21 g
Sacharidy:40.11 g
Tuky:2.36 g
Vláknina:15.65 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
11.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.21 g) Sacharidy (40.11 g) Tuky (2.36 g) Vláknina (15.65 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.8 %) Sacharidy (61.8 %) Tuky (7.8 %) Vláknina (11.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.