Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hovädzí tatarák s kaparami

Hovädzí tatarák s kaparami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A10 - Hořčice, A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Hovädziu sviečkovú nakrájame na malé kúsky.
2
Pridáme nadrobno nakrájanú šalotku, pár kvapiek chilli omáčky, nakrájané kapary, olivový olej, soľ a korenie.
3
Všetko dôkladne premiešame.
4
Pripravený tatarák ozdobíme surovým vaječným žĺtkom a vetvom pažítky.
5
Podávame s horčicou a opečenými plátkami veky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

623
kcal

2606
kJ

Makroživiny

01428435771 59.5 g25.84 g30.41 g3.89 g B S T Vl
Bielkoviny:59.5 g
Sacharidy:25.84 g
Tuky:30.41 g
Vláknina:3.89 g

Glykémia

index
19
kcal

nálož
5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
5.34
kcal

cholesterol
297.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (59.5 g) Sacharidy (25.84 g) Tuky (30.41 g) Vláknina (3.89 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (39 %) Sacharidy (16.9 %) Tuky (42.9 %) Vláknina (1.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.