Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hovädzí tatarák s hriankami

Hovädzí tatarák s hriankami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava tatárskeho bifteku: Mäso natrháme nožom na malé kúsky.
2
Cibuľu nakrájame nadrobno.
3
Všetko zmiešame s jednou lyžicou oleja, worchesterovou omáčkou, vaječným žĺtkom a kečupom.
4
Dochutíme čiernym korením a soľou a dôkladne premiešame.
5
Príprava hrianok: Krajčeky chleba osmažíme na olivovom oleji.
6
Tatarák podávame s cesnakom, hriankami a čerstvými listami šalátu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

834
kcal

3489
kJ

Makroživiny

01325385063 52.84 g49.69 g45.76 g5.95 g B S T Vl
Bielkoviny:52.84 g
Sacharidy:49.69 g
Tuky:45.76 g
Vláknina:5.95 g

Glykémia

index
22
kcal

nálož
11
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.67
kcal

cholesterol
275
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (52.84 g) Sacharidy (49.69 g) Tuky (45.76 g) Vláknina (5.95 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (25.9 %) Sacharidy (24.4 %) Tuky (48.3 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.