Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Horúca proteínová čokoláda

Horúca proteínová čokoláda

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
V hrnčeku ohrejeme lieskovoorieškové mlieko.
2
Potom ho prelejeme do mixovacej nádoby.
3
Pridáme sirup, kakao, na kúsky nakrájanú čokoládu a proteín.
4
Ochutíme perníkovým korením a dôkladne premixujeme.
5
Podávame s nasekanými lieskovými orieškami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

232
kcal

972
kJ

Makroživiny

059141823 13.65 g18.8 g10.35 g4.73 g B S T Vl
Bielkoviny:13.65 g
Sacharidy:18.8 g
Tuky:10.35 g
Vláknina:4.73 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
6.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.3
kcal

cholesterol
0.15
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.65 g) Sacharidy (18.8 g) Tuky (10.35 g) Vláknina (4.73 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24 %) Sacharidy (33 %) Tuky (39.1 %) Vláknina (3.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.