Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Grilovaný pstruh so špenátom a zemiakmi

Grilovaný pstruh so špenátom a zemiakmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Zemiaky olúpeme.
2
V osolenej vode uvaríme domäkka.
3
Príprava ryby: Pstruha umyjeme a osolíme.
4
Vložíme na gril a grilujeme 2 minúty z každej strany.
5
Príprava špenátu: Na panvici rozpustíme maslo.
6
Vložíme špenát.
7
Osolíme a za priebežného miešania podusíme do zľahnutia.
8
Podávame zdobené citrónom a petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

709
kcal

2965
kJ

Makroživiny

01529445873 60.96 g28.5 g37.42 g7.04 g B S T Vl
Bielkoviny:60.96 g
Sacharidy:28.5 g
Tuky:37.42 g
Vláknina:7.04 g

Glykémia

index
19
kcal

nálož
5.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
210
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (60.96 g) Sacharidy (28.5 g) Tuky (37.42 g) Vláknina (7.04 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (35.2 %) Sacharidy (16.4 %) Tuky (46.5 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.