Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Grilovaná kukurica s bylinkovým maslom

Grilovaná kukurica s bylinkovým maslom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Kukuricu olúpeme a odstránime z nej vlákna.
2
Okraje zarežeme a kukuricu 20 minút povaríme v osolenej vode.
3
Potom ich vyberieme a do stredov oboch koncov zapichneme drevené špajle.
4
Kukuricu potrieme slabounkou vrstvou masla a vložíme na gril.
5
Grilujeme zo všetkých strán približne 10-15 minút.
6
Medzitým si pripravíme bylinkové maslo zmiešaním zmäknutého masla, sekaných byliniek a nastrúhaného cesnaku.
7
Podľa chuti osolíme a uložíme do chladničky alebo na chvíľu do mrazničky.
8
Kukuricu podávame horúcu so studeným bylinkovým maslom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

620
kcal

2594
kJ

Makroživiny

01530445974 7.97 g62.02 g36.88 g4.08 g B S T Vl
Bielkoviny:7.97 g
Sacharidy:62.02 g
Tuky:36.88 g
Vláknina:4.08 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
26.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
102
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.97 g) Sacharidy (62.02 g) Tuky (36.88 g) Vláknina (4.08 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (5.3 %) Sacharidy (41 %) Tuky (52.5 %) Vláknina (1.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.