Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Funghetto s bazalkovým pestem a pistáciami

Funghetto s bazalkovým pestem a pistáciami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Cestoviny uvaríme v hrnci al dente (na skus).
2
V malom hrnci uvedieme do varu smotanu, pridáme pesto a prelisovaný cesnak a za stáleho miešania cca 2 minúty varíme na miernom ohni, kým omáčka mierne nezhustne.
3
Omáčku dochutíme mletým čiernym korením a soľou.
4
Všetko premiešame s cestovinami a dochutíme parmezánom a pistáciami.
5
Dozdobíme bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

643
kcal

2688
kJ

Makroživiny

02039597898 18.64 g81.4 g25.76 g5.27 g B S T Vl
Bielkoviny:18.64 g
Sacharidy:81.4 g
Tuky:25.76 g
Vláknina:5.27 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
32.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.97
kcal

cholesterol
36.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (18.64 g) Sacharidy (81.4 g) Tuky (25.76 g) Vláknina (5.27 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.8 %) Sacharidy (51.5 %) Tuky (35.1 %) Vláknina (1.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.