Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Fetta šalát

Fetta šalát

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Uhorku, šalát a paradajky umyjeme a nakrájame.
2
Zeleninu naservírujeme na tanier, pridáme nakrájaný syr fetta a všetko pokvapkáme balsamicovým octom.
3
Pripravíme dip zmiešaním bieleho jogurtu so soľou a korením.
4
Ako prílohu podávame celozrnný chlieb.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

379
kcal

1585
kJ

Makroživiny

0714212835 19.07 g29.33 g18.83 g7.85 g B S T Vl
Bielkoviny:19.07 g
Sacharidy:29.33 g
Tuky:18.83 g
Vláknina:7.85 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
7.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
4.09
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (19.07 g) Sacharidy (29.33 g) Tuky (18.83 g) Vláknina (7.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.6 %) Sacharidy (31.6 %) Tuky (43.7 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.