Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Fazuľová polievka s údeninou

Fazuľová polievka s údeninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Fazule zalejeme vodou a necháme ich cez noc namáčať.
2
Potom ich prepláchneme a v nesolenej vode uvaríme do mäkka (približne 60 minút).
3
Cibuľu a slaninu nakrájame na kocky.
4
V hrnci s olejom orestujeme nakrájanú cibuľu so slaninou.
5
Následne pridáme fazule, kukuricu, pór, korenie, soľ a pálivú papriku.
6
Podlejeme vodou a varíme približne 15 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

563
kcal

2357
kJ

Makroživiny

01122324354 8.76 g25.01 g44.85 g12.34 g B S T Vl
Bielkoviny:8.76 g
Sacharidy:25.01 g
Tuky:44.85 g
Vláknina:12.34 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
6.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
28
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.76 g) Sacharidy (25.01 g) Tuky (44.85 g) Vláknina (12.34 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (6.4 %) Sacharidy (18.4 %) Tuky (70.9 %) Vláknina (4.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.