Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cícerový šalát so špenátom a tofu

Cícerový šalát so špenátom a tofu

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Naklíčený cícer prepláchneme pod tečúcou vodou a presypeme ju do misky.
2
Pridáme olej, na kúsky nakrájanú papriku a kocky tofu.
3
Ochutíme šalátovým korením.
4
Všetko premiešame.
5
Uhorku nakrájame na tenké kolieska.
6
Pridáme k nim listy baby špenátu.
7
Pokvapkáme ich olejom a osolíme.
8
Na špenát prenesieme cícerový šalát.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

293
kcal

1225
kJ

Makroživiny

0510152025 14.47 g21.04 g13.08 g16.58 g B S T Vl
Bielkoviny:14.47 g
Sacharidy:21.04 g
Tuky:13.08 g
Vláknina:16.58 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
5.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.47 g) Sacharidy (21.04 g) Tuky (13.08 g) Vláknina (16.58 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.2 %) Sacharidy (29.4 %) Tuky (39.3 %) Vláknina (11.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.