Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cestoviny s morskými plodmi a paradajkovou marinádou

Cestoviny s morskými plodmi a paradajkovou marinádou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši, A2 - Korýši, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava morských plodov: Slávky a krevety vložíme do zeleninového vývaru, prilejeme biele víno a niekoľko málo minút varíme.
2
Príprava cestovín: Cestoviny uvaríme v solenej vode al dente.
3
Príprava marinády: V mixéri rozmixujeme paradajky, cesnak a oregano.
4
Pokrm na tanieri ozdobíme lístkami bazalky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

540
kcal

2258
kJ

Makroživiny

01938577695 29.39 g79.48 g6.43 g7.48 g B S T Vl
Bielkoviny:29.39 g
Sacharidy:79.48 g
Tuky:6.43 g
Vláknina:7.48 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
19.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.14
kcal

cholesterol
220
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.39 g) Sacharidy (79.48 g) Tuky (6.43 g) Vláknina (7.48 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.3 %) Sacharidy (62.9 %) Tuky (11 %) Vláknina (2.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.