Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cestovinový šalát s tofu a rukolou

Cestovinový šalát s tofu a rukolou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Cestoviny nasypeme do misky, zalejeme osolenou vriacou vodou a ponecháme 10 minút.
2
Medzitým na panvici s olejom orestujeme na kocky nakrájanú cibuľku, papriky a tofu.
3
Cestoviny scedíme, prepláchneme studenou vodou a presunieme ich k orestovanej zmesi.
4
Obsah panvice premiešame a pri izbovej teplote necháme pozvoľna chladnúť.
5
Pridáme zelené lístky rukoly.
6
Dochutíme troškou balzamikového octu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

478
kcal

1999
kJ

Makroživiny

01529445873 22.3 g60.86 g13.86 g10.25 g B S T Vl
Bielkoviny:22.3 g
Sacharidy:60.86 g
Tuky:13.86 g
Vláknina:10.25 g

Glykémia

index
33
kcal

nálož
20.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (22.3 g) Sacharidy (60.86 g) Tuky (13.86 g) Vláknina (10.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.9 %) Sacharidy (51.6 %) Tuky (25.3 %) Vláknina (4.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.