Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Červené pesto

Červené pesto

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Cesnak a listy bazalky nakrájame na malé kúsky.
2
Vložíme do mažiara.
3
Pridáme na kúsky nakrájané čerstvé cherry paradajky, sušené paradajky, strúhaný parmezán, soľ a píniové orechy.
4
Zmes dôkladne rozdrvíme za priebežného pridávania olivového oleja.
5
Na tanieri ozdobíme cherry paradajkami a olivami.
6
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

831
kcal

3477
kJ

Makroživiny

01530445974 17.58 g44.33 g62.07 g12.37 g B S T Vl
Bielkoviny:17.58 g
Sacharidy:44.33 g
Tuky:62.07 g
Vláknina:12.37 g

Glykémia

index
31
kcal

nálož
13.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.47
kcal

cholesterol
6.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (17.58 g) Sacharidy (44.33 g) Tuky (62.07 g) Vláknina (12.37 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.7 %) Sacharidy (22 %) Tuky (66.3 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.