Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Čerešňový puding

Čerešňový puding

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Čerešne umyjeme, vykôstkujeme a rozdelíme na dve časti.
2
Väčšiu časť vložíme do mixovacej nádoby spolu s mandľovým mliekom, kakaom, chia semienkami a proteínom.
3
Obsah nádoby premixujeme do konzistencie hustého krému.
4
Krém prelejeme do servírovacieho pohára a necháme pol hodiny schladiť v chladničke.
5
Medzitým zvyšok čerešní rozmixujeme do formy jemnej peny.
6
Touto penou pokryjeme vrch pudingu.
7
Podávame ozdobený niekoľkými čerešňami a lístkami mäty.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

216
kcal

904
kJ

Makroživiny

0510152025 13.9 g21.2 g6.4 g9 g B S T Vl
Bielkoviny:13.9 g
Sacharidy:21.2 g
Tuky:6.4 g
Vláknina:9 g

Glykémia

index
39
kcal

nálož
8.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.06
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.9 g) Sacharidy (21.2 g) Tuky (6.4 g) Vláknina (9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (26.1 %) Sacharidy (39.9 %) Tuky (25.9 %) Vláknina (8.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.