Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Celozrnné vretená s hráškom a ružičkovým kelom

Celozrnné vretená s hráškom a ružičkovým kelom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode.
2
Cuketu nakrájame na rezančeky a orestujeme na oleji.
3
Kel s hráškom krátko povaríme vo vode so štipkou soli.
4
Zeleninu aj cestoviny scedíme a pridáme ich k cukete.
5
Dôkladne premiešame.
6
Nakoniec posypeme parmezánom a pokvapkáme olejom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

565
kcal

2364
kJ

Makroživiny

01837557492 19.96 g76.52 g16.78 g13.98 g B S T Vl
Bielkoviny:19.96 g
Sacharidy:76.52 g
Tuky:16.78 g
Vláknina:13.98 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
24.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.6
kcal

cholesterol
6
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (19.96 g) Sacharidy (76.52 g) Tuky (16.78 g) Vláknina (13.98 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.3 %) Sacharidy (54.9 %) Tuky (25.9 %) Vláknina (4.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.