Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Caprese po domácku

Caprese po domácku

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Paradajku nakrájame spoločne s mozarellou na plátky.
2
Rozprestrieme na tanier.
3
Ozdobíme lístkami bazalky
4
Pokvapkáme olivovým olejom.
5
Podávame s celozrnným pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

591
kcal

2474
kJ

Makroživiny

01021314252 34.54 g43.62 g28.7 g10.22 g B S T Vl
Bielkoviny:34.54 g
Sacharidy:43.62 g
Tuky:28.7 g
Vláknina:10.22 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
14
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.13
kcal

cholesterol
93.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (34.54 g) Sacharidy (43.62 g) Tuky (28.7 g) Vláknina (10.22 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.8 %) Sacharidy (30.1 %) Tuky (42.7 %) Vláknina (3.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.