Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zubáč s duseným zelerom a fazuľkami

Zubáč s duseným zelerom a fazuľkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Na panvičke rozohrejeme maslo.
2
Pridáme nakrájaný zeler a fazuľky.
3
Okoreníme a osolíme.
4
Krátko orestujeme.
5
Potom prilejeme vývar a zmes dusíme do zmäknutia zeleniny.
6
Na druhej panvici opražíme na oleji osoleného zubáča.
7
Rybu podávame s dusenou zeleninou a kúskom kôpru.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

339
kcal

1420
kJ

Makroživiny

0714222936 30.2 g7.36 g19.33 g7.55 g B S T Vl
Bielkoviny:30.2 g
Sacharidy:7.36 g
Tuky:19.33 g
Vláknina:7.55 g

Glykémia

index
11
kcal

nálož
0.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.71
kcal

cholesterol
100.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (30.2 g) Sacharidy (7.36 g) Tuky (19.33 g) Vláknina (7.55 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (36.5 %) Sacharidy (8.9 %) Tuky (50.3 %) Vláknina (4.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.