Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Bravčové rezančeky so zemiakmi

Bravčové rezančeky so zemiakmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: V mierne osolenej vode s rascou uvaríme zemiaky nakrájané na kocky.
2
Príprava mäsa: Bravčovú bábiku nakrájame na rezančeky.
3
Mäso zľahka posypeme drveným rozmarínom.
4
Na panvici s olejom ich krátko orestujeme.
5
Priklopíme panvicu pokrievkou a na minimálnej teplote necháme približne 15 minút dusiť.
6
V poslednej tretine dusenia osolíme a okoreníme.
7
Pokrm na tanieri ozdobíme nakrájanou uhorkou a paprikou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

428
kcal

1791
kJ

Makroživiny

0919283847 39.36 g29.43 g15.88 g4.95 g B S T Vl
Bielkoviny:39.36 g
Sacharidy:29.43 g
Tuky:15.88 g
Vláknina:4.95 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
7.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.25
kcal

cholesterol
72
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (39.36 g) Sacharidy (29.43 g) Tuky (15.88 g) Vláknina (4.95 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (37.4 %) Sacharidy (27.9 %) Tuky (32.5 %) Vláknina (2.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.