Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Bazalkové pesto s kváskovým chlebem

Bazalkové pesto s kváskovým chlebem

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Listy čerstvej bazalky umyjeme a nakrájame na kúsky.
2
Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky.
3
Vložíme ich do mažiara a pridáme nastrúhaný parmezán, píniové oriešky a soľ.
4
Všetko dôkladne rozdrvíme na kašu, v priebehu procesu postupne pridávame olej.
5
Pesto podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

839
kcal

3512
kJ

Makroživiny

01632486480 16.45 g37.6 g67.07 g9.77 g B S T Vl
Bielkoviny:16.45 g
Sacharidy:37.6 g
Tuky:67.07 g
Vláknina:9.77 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
10.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.13
kcal

cholesterol
6.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (16.45 g) Sacharidy (37.6 g) Tuky (67.07 g) Vláknina (9.77 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.1 %) Sacharidy (18.5 %) Tuky (71.1 %) Vláknina (2.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.