Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Avokádový dezert s karobom

Avokádový dezert s karobom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Datle namočíme na 4 hodiny do pohára s vodou.
2
Potom vodu zlejeme a presunieme ich do mixovacej nádoby.
3
Pridáme ryžové mlieko a karobový prášok.
4
Zmes rozmixujeme.
5
Potom pozdĺžne rozpolíme avokádo, vyberieme kôstku a lyžičkou vydlabeme dužinu.
6
Dužinu vložíme do mixovacej nádoby ku karobovej zmesi a pridáme vanilku.
7
Všetko dôkladne rozmixujeme.
8
Dezert v pohári ozdobíme čerstvou jahodou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

328
kcal

1371
kJ

Makroživiny

0816233139 2.8 g32.45 g17.25 g15.72 g B S T Vl
Bielkoviny:2.8 g
Sacharidy:32.45 g
Tuky:17.25 g
Vláknina:15.72 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
9.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.8 g) Sacharidy (32.45 g) Tuky (17.25 g) Vláknina (15.72 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (3.5 %) Sacharidy (40.6 %) Tuky (46.5 %) Vláknina (9.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.