Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Adzuki nátierka

Adzuki nátierka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Adzuki namočíme na 10-12 hodín do vody.
2
Potom ich pod tečúcou vodou prepláchneme.
3
Mrkvu očistíme a nakrájame na kolieska.
4
Splečne s fazuľami uvaríme v osolenej vode do mäkka.
5
Scedíme vodu.
6
Pridáme korenie, sójovú omáčku a nakrájané paradajky.
7
Zmes rozmixujeme na kašu.
8
Nátierku podávame s pečivom a surovou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

617
kcal

2583
kJ

Makroživiny

020416182102 21.55 g85.23 g16.41 g21.31 g B S T Vl
Bielkoviny:21.55 g
Sacharidy:85.23 g
Tuky:16.41 g
Vláknina:21.31 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
23.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.57
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (21.55 g) Sacharidy (85.23 g) Tuky (16.41 g) Vláknina (21.31 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.1 %) Sacharidy (56 %) Tuky (23.2 %) Vláknina (6.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.