Kurzy ATAC

Poradňa

Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.

Dobrý deň,
v diskusii som sa dočítala, že sa tempeh pred konzumáciou musí tepelne upraviť? Môžem sa opýtať prečo? Nikdy som o tom nepočula. Aj v množstve „,bio a zdravých reštaurácií“ som sa stretla s tým, že tempeh bol len tak položený ako obloha na chlebe,
ďakujem.

Tepelná úprava tempehu pred konzumáciou sa odporúča v jeho NATURAL verzii. Dôvodom sú aktívne fermentačné plesne, ktoré môžu u citlivých jedincov spôsobiť tráviace problémy, prípadne zaťažiť imunitný systém.

Témy:  Bio   Tempeh 

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.

Na otázky odpovedá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov

Viac o Martinovi Jelínkovi