Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.
Dobrý deň,
v diskusii som sa dočítala, že sa tempeh pred konzumáciou musí tepelne upraviť? Môžem sa opýtať prečo? Nikdy som o tom nepočula. Aj v množstve „,bio a zdravých reštaurácií“ som sa stretla s tým, že tempeh bol len tak položený ako obloha na chlebe,
ďakujem.
Tepelná úprava tempehu pred konzumáciou sa odporúča v jeho NATURAL verzii. Dôvodom sú aktívne fermentačné plesne, ktoré môžu u citlivých jedincov spôsobiť tráviace problémy, prípadne zaťažiť imunitný systém.
Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.
Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.
Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.
Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.
Na otázky odpovedá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov
Výživový poradca, autor siedmich úspešných kníh. Zakladateľ vzdelávacej spoločnosti ATAC organizujúcej kurzy, ktoré spájajú múdra východných filozofií s poznatkami modernej vedy. Jeho cieľom je odovzdávať celostné poznanie v oblasti výživy a zdravia všetkým skupinám populácie. Vedie kurzy výživového poradenstvo on-line, podieľal sa na programe Českej televízie Pod pokrievkou, je autorom výukového systému ZOF.