Kurzy ATAC

Poradňa

Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.

Dobrý deň,
ak budeme vylievať vodu z vopred namočených zŕn (ryža, pohánka, krúpy, atď.), nevylejeme si aj cenné látky? Zostanú nejaké?
Ďakujem

Cieľom namáčania zŕn je potrebné znížiť množstvo antinutričných látok v potravine. Z malej časti sa do vody uvoľňujú aj niektoré živiny, ale jedná sa o skutočne zanedbateľné množstvo, v celkovom súčte je tak väčším prínosom zníženie podielu antinutričných faktorov.

Témy:  Voda   Ryža 

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.

Na otázky odpovedá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov

Viac o Martinovi Jelínkovi