Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.
Chcela by som sa opýtať na úpravu vajec "volské oko" - vzniká pri nej aj oxidovaný cholesterol a ako je to so stráviteľnosťou?
Vopred ďakujem za odpoveď.
Pokiaľ bude žĺtok po úprave v mäkkom stave, štruktúra cholesterolu zostane bez väčších zmien. Záleží teda na spôsobe prípravy v zmysle použitej teploty a dĺžky jej vystavenia.
Témy: Chudnutie Cholesterol
Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.
Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.
Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.
Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.
Na otázky odpovedá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov
Výživový poradca, autor siedmich úspešných kníh. Zakladateľ vzdelávacej spoločnosti ATAC organizujúcej kurzy, ktoré spájajú múdra východných filozofií s poznatkami modernej vedy. Jeho cieľom je odovzdávať celostné poznanie v oblasti výživy a zdravia všetkým skupinám populácie. Vedie kurzy výživového poradenstvo on-line, podieľal sa na programe Českej televízie Pod pokrievkou, je autorom výukového systému ZOF.