Kurzy ATAC

Poradňa

Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.

Chcela by som sa opýtať na úpravu vajec "volské oko" - vzniká pri nej aj oxidovaný cholesterol a ako je to so stráviteľnosťou?
Vopred ďakujem za odpoveď.

Pokiaľ bude žĺtok po úprave v mäkkom stave, štruktúra cholesterolu zostane bez väčších zmien. Záleží teda na spôsobe prípravy v zmysle použitej teploty a dĺžky jej vystavenia.

Témy:  Chudnutie   Cholesterol 

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.

Na otázky odpovedá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov

Viac o Martinovi Jelínkovi